Все коллекции
Kasta
Як додати товари на Каста за допомогою Tradeevo
Як додати товари на Каста за допомогою Tradeevo
R
Автор: Roman
Обновлено больше недели назад

1. З початку, додайте свої товари на Tradeevo. Це Ви можете зробити за допомогою імпорта. Перейдіть на вкладку “мої продукти” та натисніть кнопку “імпорт”.

Tradeevo підтримує всі види прайсів, в будь яких форматах. Про це ви можете прочитати детальніше за посиланням https://tradeevo.com/ru/docs/import-praysa-v-formate-xls-csv/ , https://tradeevo.com/ru/docs/import-xml-ssylki-ili-fayla/ , або перегляньте відео https://www.youtube.com/watch?v=PimEKnCsdsw&t=13s

2. Після того, як Ви завантажили товари, Ви можете внести масові зміни, тим самим швидко внести необхідні правки. Ви можете внести зміни в контент, опис, ціни та інше. Бiльш детальна інформація викладенна в цьому відео https://www.youtube.com/watch?v=JuWsMY3uGsg

3. Виберіть товари, які ви бажаєте додати на Каста, або оберіть всі. Та натисніть “Додати до ” після чого оберіть “Kasta”

4. Підключіть Каста до Tradeevo по API. Така інтеграція дозволяє обмінюватися Tradeevo та Каста замовленнями, цінами, контентом та залишками. Для цього зайдіть в пункт меню “Налаштування” потім зайдіть в розділ “Інтеграції” та оберіть “Kasta”. Якщо в розділі “інтеграції” “Канали збуту” відсутня Kasta то це означає, що ви не створили канал збуту, або не додали товари до каналу збуту.

Натисніть “додати акаунт” та в поле “Назва” Назву даної інтеграції, Ви можете використати будь яку назву, яка допоможе вам орієнтуватися до якого аккаунту касти Ви приєдналися.

5. Ключ API Ви можете знайти в особистому кабiнеті Каста (https://hub.kasta.ua/) в розділі “налаштування” меню “API”

Натисніть створити “новий токен”. Після чого система генерує вам код “Токен” який і є ключом API.

після того, як Ви додали ключ API (Токен) на Tradeevo Ви завершили інтеграцію.

6. Перед завантаженням товарів на Каста переконайтесь, що ваш прайс відповідає умовам маркетплейсу Катса та містить всю необхідну інформацію. Для зручності ми реалізували функціонал, який Вам підкаже якої інформації не вистачає в прайсі для завантаження на Каста.

Якщо завантажений прайс не відповідає вимогам Каста, Ви можете внести зміни безпосередньо в прайс для касата, для масового редагування товарів натисніть “Масове змінення”, у вкладці “Kasta” Ви можете додати характеристики та категорії Каста.

Для того, щоб додати товар безпосередньо на Касту Вам необхідно зайти в пункт меню “Канали збуту” “Каста” та натиснути “Вивантажити”

Якщо на етапі імпорту відбудуться проблеми то Ви можете перевірити інформацію в повідомленнях

Після імпорту товарів на Касту Ви можете побачити їх в особистому кабінеті каста.

Нашли ответ на свой вопрос?