Все коллекции
Валюти
Конвертація валюти
Конвертація валюти

Як коректно конвертувати валюти

R
Автор: Roman
Обновлено больше недели назад

Найзручніший спосіб - створення правила для імпортів, яке можна додавати до різних файлів одночасно. Для цього Вам потрібно:
1. Перейти у Налаштування - Правила.

2. Натискаємо додати правило та обираємо Мої продукти.

3. Вказуємо назву правила, пріоритетність (порядок застосування) та, які продукти ми хочемо цим правилом змінювати. На приклад можемо вказати назву Конвертація валют, пріоритетність 0 (застосовуватиметься впершу чергу) та змінюємо присутні товари.

4. Переходимо у вкладку Валюти. Обираємо 2 валюти з якої та на яку потрібно конвертувати кошти. Для прикладу вкажемо USD в UAH.

5. Далі обираємо курс валют. Це може бути будь-яке потрібне для Вас значення, або ж автоматична прив'язка до змін курсу.

6. Також система може автоматично заокруглити дані та Ви можете обрати до якої конкретно ціни вказати конвертацію, або вказати до всіх цін вигрузки.

7. Якщо у Вашому файлі декілька валют, які потрібно конвертувати, або ж вибірково вказати типи цін для конвертації, тоді можна додати ще одне значення.

8. Зберігаємо дані та можемо переходити в імпорт, де правило додається при вигрузці. Вибираємо це правило та починаємо імпорт.

Нашли ответ на свой вопрос?