Все коллекции
Загальне
Надання інформації персоналу компанії
Надання інформації персоналу компанії

Яким чином обмежити або ж надати окремий доступ до функціоналу.

R
Автор: Roman
Обновлено больше недели назад

З цією функцією Ви зможете обмежити доступ до оркемих вкладок для персоналу,або ж надати окремий доступ до товарів конкретного постачальника для менеджера та багато іншого.
Для того щоби відкорегувати доступи персоналу потрібно:

1. Перейти у Налалштування - Персонал.

2. Далі Ви можете створити нового користувача, або ж відредагувати вже існуючий кабінет менеджера. Для того щоби створити нового потрібно натиснути Запросити, щоби відредагувати - натиснути на значок редагування навпроти користувача.

3. Якщо Ви створюєте новий доступ, тоді потрібно обов'язково вказати всі дані менеджера: Ім'я, Прізвище, ел. пошту (на яку прийде запрошення), номер телефону.

4. Після цих дій можна переходити на етап вибору дозволів або ж встановлення обмежень.
Спершу Ви можете вказати, які сторінки меню Відключити користувачу. Це може бути як інформація про аналітику замовлень та рух коштів, так і перегляд товарів та замовлень.

5. Далі Ви можете вказати Вибрати усі дозволи, що дасть доступ менеджеру до повної інформації Вашого кабінету та доступу до будь-яких дій.

6. Ви можете обирати моєливість дій у кожній вкладці меню. Тобто Ви можете вказати, що менеджер може переглядати аналітику лише, проте не редагувати дані, а тим більше видаляти їх. Або ж, щоби менеджер зміг створювати Смс шаблони, здійснювати дзвінки, проте не видаляти їх і тд.

7. Також у меню Продукти Ви можете вказати конкретно якого постачальника може бачити той, чи інший менеджер. Це особливо зручно, якщо у Вас окремий менеджер працює з товарами окремого постачальника.

8. Те ж саме можна вибрати і в Замовленнях - вказати замовлення на товари якого постачальника може бачити та обробляти менеджер.

9. Після завершення Ви зберігаєте дані і на вказану раніше ел. пошту прийде запрошення на роботу у кабінеті Вашої компанії на платформі TradeEVO.

Нашли ответ на свой вопрос?