Все коллекции
Загальне
Приховані функції, або те що може Вам допомогти
Приховані функції, або те що може Вам допомогти
R
Автор: Roman
Обновлено больше недели назад

В TradeEvo є функціонал про який багато користувачів не знають. Для прикладу пройдемося по деяких з них. Ці налаштування знаходяться в: "Налаштування - Компанія". Мова піде про блок "додаткові опції"

1. "Автогенерація невідомих продуктів"


Ця галочка відповідає за те, щоб генерувати продукти коли приходить замовлення, а цього продукту у Вас немає. Тоді система на основі замовлення згенерує такий продукт. Такі продукти знаходяться в моїх продуктах та зазвичай позначені буквою "А" на синьому фоні.

Якщо ця галочка буде знята і прийде замовлення з продуктом якого немає у Вас, статус такого замовлення буде "Невідомий"

Тоді в замовленні Ви мусите вибрати продукт який відповідає тому що прийшов в замовленні.


2. "Не списувати кількість до підтвердження замовлення"

Інтуїтивно зрозуміла галочка. Відповідає за те, щоб як тільки замовлення потрапило в TradeEvo і такий продукт є в системі з нього списати ту кількість товару що є в замовлення. Це потрібно для того, щоб інші клієнти не могли замовити цей товар оскільки його буде не достатньо на складі.

3. "Застосувати ціни варіантів"

Якщо в товару є варіанти (різновиди), але при цьому в основного товару немає ціни то за допомогою цієї галочки буде підтягувати ціна першого варіанту, як ціна основного товару

4. "Округлення"

Це кількість знаків після коми у всіх ціна в системі. Наприклад якщо Вам потрібно вести дуже точні обрахунки. І Вам потрібні числа в цінах, наприклад 10,00234. Тоді в цьому полі Вам потрібно поставити число 5. Тому що Вам потрібно 5 знаків після коми.
Це Важливо зазвичай коли ви працюєте з доларами, а в кінці конвертуєте в гривні, і Вам важливі навіть соті центів.

Нашли ответ на свой вопрос?