Все коллекции
Prom
Підготовка Excel файлу Prom
Підготовка Excel файлу Prom
R
Автор: Roman
Обновлено больше недели назад

На першому листочку:


Можна скористатися функцією підготовки файлу (бета версія) в TradeEvo, але на даний момент вона не працює, тому потрібно підготовити файл вручну.

АБО вручну:


1. Колонка "Код_товара" . Не має бути повторень, та пустих полів. Як варіант можна копіювати унікальний ідентифікатор. Але цей артикул(Код товару) використовується для синхронізації з постачальником.

2. Колонку "Уникальный_идентификатор" копіюємо в колонку "Идентификатор_товара". У колонці "Идентификатор_товара" не має бути повторень, та пустих полів. Там де заповнені значення, їх можна залишити. (На скріншоті показано, з якої колонки в яку потрібно копіювати дані).

3. Колонку "Номер_группы" копіюємо в колонку "Идентификатор_группы". Якщо в колонці "Идентификатор _группы" вже є значення, їх можна залишити, там де нема - треба заповнити, пустих полів не має бути.

На другому листочку:

1. Колонку "Номер_группы" копіюємо в колонку "Идентификатор_группы". У колонці "Идентификатор_группы" не має бути повторень, та пустих полів.

2. Колонку "Номер_родителя" копіюємо в колонку "Идентификатор_родителя". Якщо номер батька відсутній, його не потрібно заповнювати та копіювати в ідентифікатор батька.



Для того, щоб при імпорті ідентифікатор був привласнений необхідно щоб на першому листі (з товарами) були товари котрі розміщені у цих групах. Якщо у файлі немає товарів у групі - вона не буде оновлена при завантаженні файлу і ідентифікатор не буде їй привласнено.

Нашли ответ на свой вопрос?