Все коллекции
Інтеграції
Синхронізація з Хорошопом
Синхронізація з Хорошопом
R
Автор: Roman
Обновлено больше недели назад

Інтеграція з Хорошопом дозволяє вивантажувати продукти на Хорошоп через API, а також отримувати замовлення з Хорошопа та обробляти їх у TradeEVO.

  1. Перш за все Вам потрібно звернутися до тех. підтримки Хорошоп з проханням надати можливість передавати дані по Апі. Вони це підключають додатково до кожного магазину. Також потрібно налаштувати всі категорії та шаблони товарів.

    При виникненні додаткових питань, зверніться до Вашого менеджера Хорошоп з проханням допомогти з даними налаштуваннями.

  2. Створюєте канал продажу Хорошоп.

3. Після створення каналу збуту перейдіть у Налаштування - Інтеграції - Канали збуту - Хорошоп.

4. Натисніть "Додати секретний ключ". Вкажіть канал збуту Хорошоп, адрес магазину, назву та пароль.

5, Додайте товари у канал збуту Хорошоп

6. Зробіть вивантаження хоча б одного продукту на Хорошоп, для того, щоб підтягнулися категорії Хорошопу.

7, Перевірте у Масовій зміні, у вкладці "Дані", чи підтягнулися категорії Хорошопу.
Якщо категорії з'явилися, тоді можна проставити правильні категорії усім продуктам та вивантажити їх на Хорошоп.

Хорошоп дозволяє вивантажувати через API практично всі дані про товар: назву, опис, характеристики, статус наявності, кількість товару та ключові слова. Якщо ця інформація міститься у продукті на TredeEVO, після натискання на кнопку "Вивантажити" у каналі продажів, вона буде передана на Хорошоп. Єдине, що не вивантажується через API – це зображення. Їх можна передати через вивантаження в excel файл або XML посилання.

Саме тому ми наполегливо рекомендуємо завантажити товар XML посиланням, або excel файлом і лише після того оновлювати інформацію в товарах по АПІ.

ПРИМІТКА:
Автоматично буде оновлюватись лише ціна та кількість по Апі інтеграції. Якщо потрібно оновити іншу інформацію - натисніть кнопку "Вигрузити".

Замовлення, які прийдуть з Хорошопа в TradeEVO, Ви зможете побачити у розділі "Замовлення", використовуючи фільтр за джерелом "Horoshop".

При відкритті замовлення для редагування, у правій частині сторінки Ви побачите дані про замовлення, які прийшли з Хорошопа: це id, прізвище, ім'я, спосіб доставки, спосіб оплати та адресу відділення. Відкрийте редагування адреси одержувача та перевірте, чи всі дані правильно підтягнулися з Хорошопу. За потреби внесіть коригування вручну та збережіть зміни.

Нашли ответ на свой вопрос?